Samsung Galaxy Note 20 Ultra dostáva na Slovensku novú aktualizáciu

Samsung úspešne uvoľňuje aktualizácie na Android 12. Okrem toho sa však stará aj o distribúciu najnovších bezpečnostných záplat. Juhokórejský gigant vydal januárový bezpečnostný update pre smartfón Samsung Galaxy Note 20 Ultra.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra dostáva januárovú bezpečnostnú záplatu

Spomenieme, že telefón Galaxy Note 20 Ultra už dostal aktualizáciu na Android 12. Teraz nasleduje bezpečnostný update, ktorý prichádza s najnovšou januárovou bezpečnostnou záplatou. Aktualizácia je už dostupná na Slovensku. Dokázal nám to aj náš čitateľ Róbert, ktorý pre nás poskytol snímku obrazovky ako dôkaz. Ďakujeme!

Screenshot januárovej bezpečnostnej aktualizácie | Zdroj: Čitateľ Róbert

Update má 185,85 MB, takže pre väčšinu používateľov nebude robiť problém jeho stiahnutie aj prostredníctvom mobilnej dátovej siete. Aktualizáciu opravuje viacero kritických chýb v bezpečnosti zariadenia. Taktiež zlepšuje jeho stabilitu a vylepšuje výkon. Pokiaľ ste notifikáciu o dostupnosti tejto aktualizácie ešte nedostali, môžete prejsť do nastavení, konkrétnejšie do sekcie softvérových updatov. Na tomto mieste si dostupnosť najnovšieho firmvéru môžete skontrolovať manuálne.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Aktualizácie u konkurencie

Softvérové aktualizácie rieši aj konkurencia. Začnime vlastným portfóliom od Samsungu. Svoju aktualizáciu onedlho dostane, respektíve už dostal nový model Samsung Galaxy S21 FE. Android 12 prichádza na smartfóny Samsung Galaxy Note 10+ a Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy S21 FE | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Decembrovú bezpečnostnú záplatu nedávno dostal Huawei P Smart 2021Sony Xperia 1 III spolu so Sony Xperiou 5 III dostávajú aktualizáciu na Android 12. Celý zoznam smartfónov a plány aktualizácii na Android 12 nájdete v našom samostatnom článku, kde sa tejto téme dopodrobna venujeme.

Náš tip
Kedy váš smartfón dostane aktualizáciu na Android 12?
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...