Samsung Galaxy J5 2016 dostáva Android 7.1.1 Nougat

Aj keď už nejakú dobu máme na svete operačný systém Android 8.0 Oreo, niektoré Android zariadenia ešte stále čakajú na predošlú verziu Android Nougat. Jedným z tých, ktoré sa teraz dočkali, je aj Samsung Galaxy J5.

Konkrétne sa jedná o smartfón Samsung Galaxy J5 z roku 2016. Android Nougat je vo verzii 7.1.1. Prví, ktorí hlásia dostupnosť updatu, sú naši susedia z Poľska. Spolu s novou verziou systému Android dostávajú používatelia aj novú nadstavbu od Samsungu Experience 8.5. V ňom nájdete integrovaný Samsung Cloud, prerobený Device Manager alebo nové tlačítko pre zoom v aplikácii fotoaparátu. Podľa ohlasov funguje nadstavba plynulejšie než vo verzii Experience 8.1. Ďalšími krajinami, kde sa update objaví, budú Veľká Británia a Nemecko. Až potom sa dá očakávať  u nás. Pokiaľ vás zariadenie na update neupozorní samé, skúste v Nastaveniach -> Informácie o zariadení kliknúť na Manuálne sťahovanie aktualizácií.

Zdroj: SamMobile

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...