Samsung Galaxy Alpha: Android Lollipop už aj na Slovensku

Majitelia Samsungu Galaxy Alpha majú konečne dôvod na radosť. Po dlhom čakaní sa totižto konečne dočkali aktualizácie na Android Lollipop, ktorý prichádza vo verzii 5.0.2. Nejde síce o najnovšiu verziu Lollipopu a v konečnom dôsledku ani Androidu Marshmallow, no aj tento update je veľmi vítaný.

Aktualizácia má čo do veľkosti 831 MB a na inštaláciu nového OS vyžaduje približne 3 GB voľnej pamäte. Nový systém zároveň zaberie aj viac interného úložiska, ktorého kapacita by sa vám po inštalácii mala zmenšiť o 950 MB.  Android 5.0 prináša na zariadeniach spoločnosti Samsung množstvo noviniek. Tou najväčšou je však používateľské prostredie, ktoré sa dočkalo viacerých úprav v štýle material dizajnu spoločnosti Google. Výraznými zmenami prešla notifikačné lišta, multitaskingové menu, ale aj farebné prevedenie systému. Pribudli nové animácie, prechody a natívne aplikácie po novom menia farbu notifikačnej lišty presne, ako na Androide 5.0 Lollipop.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...