Hry zadarmo, pokuta za dáta či vyhlásenie najlepších bankových aplikácií | Prehľad týždňa

Počas posledného týždňa sa vo svete technológií udialo hneď niekoľko zaujímavých vecí. Aby ste o žiadnu dôležitú informáciu neprišli, pripravili sme pre vás prehľad tých najzaujímavejších správ, ktoré prišli počas prebiehajúceho týždňa.

Priniesli sme výber aplikácií, za ktoré teraz nemusíte zaplatiť

V obchode Google Play pravidelne prebiehajú rôzne výpredaje a zľavy. V rámci nich je možné získať vybrané platené aplikácie a hry s výraznou zľavou, prípadne úplne zadarmo. A čo je najlepšie, keď výpredaj skončí, aplikácie vo vašom smartfóne zostanú a nebudú vyžadovať žiadnu platbu.

Ako zefektívniť nabíjanie batérie?

Výdrž batérie v smartfónoch je stálou témou nielen u zákazníkov, ale aj výrobcov. Daňou za výkonný hardvér a veľký displej s vysokým rozlíšením je slabá výdrž batérie na jedno nabitie. Vyrobiť vysokokapacitnú batériu nie je až taký problém, ale výsledkom je hrubá konštrukcia a vysoká hmotnosť zariadenia.

Turista musí zaplatiť za dáta neuveriteľnú sumu

Ak cestujete do zahraničia, jednou z najdôležitejších vecí, ktorú je potrebné skontrolovať, sú tamojšie ceny za telefonovanie a dáta. V rámci krajín EÚ to máme pomerne jednoduché, pretože tu platí takzvané “roam like at home.” To znamená, že bez ohľadu na to, v akej členskej krajine sa nachádzate, platia pre vás rovnaké podmienky, aké máte doma.

Vyhlásili sme najlepšie bankové aplikácie

V poradí 9. ročník ankety Smart Banka je na konci a my sme spoznali jej víťazov. Ide o jedinečnú anketu, v ktorej sme v spolupráci s čitateľmi hľadali banky s najlepším bankovníctvom a smart funkcionalitami na Slovensku. Hlasovať za najlepšie aplikácie ste mohli od 26. januára do 31. marca 2024. Na základe odovzdaných hlasov môžeme teraz vyhodnotiť najlepšie bankové aplikácie podľa ich funkcií a vlastností, ktoré svojim klientom ponúkajú.

Pozreli sme sa na fotografie z novej vlajkovej lode od Motoroly

Motorola len dva dni dozadu predstavila svoje najnovšie vlajkové modely zo série edge 50. Na oficiálnom podujatí v Srbskom Belehrade sme mali aj my možnosť pozrieť si ich zblízka, pričom nám boli predstavené a vysvetlené všetky nové funkcie. Už tradične smartfóny edge 50 Pro, edge 50 Ultra a edge 50 Fusion prinášajú zmeny v hardvéri aj softvéri, ktorý po vzore ostatných výrobcov prináša aj AI funkcie.

Disqus Comments Loading...