Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro oficiálne na Slovensku za tieto ceny

Redakcia

Najnovšie smart hodinky Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro sú už oficiálne v predaji aj na Slovensku. Najväčšou novinkou je nový operačný systém HarmonyOS, ktorý vyvíja samotný Huawei. Hodinky dostali špičkovú výbavu a kvalitné spracovanie. Oba modely momentálne testujeme a recenzie prinesieme čoskoro.

Hodinky sú v predaji od 12.7.2021 za tieto ceny:

  • Watch 3 s čiernym remienkom za 389 eur
  • Watch 3 s koženým remienkom za 409 eur
  • Watch 3 Pro za 429 eur

Ak si hodinky kúpite do 25. júla do polnoci, ako darček dostanete bezdrôtové slúchadlá Huawei FreeBuds 4i. Novinky budú onedlho zaradené aj do ponuky vybraných mobilných operátorov.

Huawei Watch 3 a 3 Pro v predpredaji s darčekom a zľavou

8.7.2021

Najnovšie hodinky s novým operačným systémom HarmonyOS 2 oficiálne prichádzajú na slovenský trh. Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro teraz kúpite v predpredaji za zvýhodnenú cenu. Predpredaj trvá do 11. júla 2021, informoval výrobca prostredníctvom tlačovej správy.

Huawei Watch 3 | Foto: Redakcia

K predobjednávke získate zľavu 20 eur zo štandardnej ceny hodiniek. To znamená, že za Watch 3 Pro zaplatíte 409 eur, za Watch 3 s čiernym remienkom 369 €, respektíve 389 € za model s koženým remienkom.

Okrem toho získate ako darček Bluetooth slúchadlá Huawei FreeBuds 4i s aktívnym potlačením hluku v hodnote 65 €. Akcia na slúchadlá platí do 25. júla.

Huawei Watch 3 a 3 Pro: Prvé smart hodinky so systémom HarmonyOS

2.6.2021

Spoločnosť Huawei dnes oficiálne predstavila svoj operačný systém HarmonyOS a spolu s ním aj dvojicu smart hodiniek. Huawei Watch 3 a 3 Pro  prinášajú podľa portálu GSMArena okrem nového systému aj podporu eSIM a trojdňovú výdrž.

Huawei potvrdil, že nové hodinky prídu čoskoro aj na slovenský trh, cena zatiaľ nebola stanovená.

Huawei Watch 3

Nová generácia smart hodiniek čínskeho výrobcu má okrúhly kovový dizajn s 3D korunkou pre ovládanie nového systému na pravej strane. Pod korunkou je ešte jedno ovládacie tlačidlo. Telo by malo byť vodoodolné s certifikáciou 5 ATM a dotykový AMOLED displej by sa mal dať ovládať aj v rukaviciach alebo v daždi. Jeho uhlopriečka je 1,43 palcov, svietivosť 1000 nitov a hustota pixelov 326 PPI. Zadná strana tela je keramická.

Huawei Watch 3 | Foto: Huawei

Obsahuje senzor, ktorý dokáže merať tep srdca, okysličenie krvi a dokonca aj teplotu tela. Hodinky zároveň nepretržite merajú stres používateľa a kvalitu spánku. Športovci určite ocenia meranie 17 profesionálnych športových režimov (celkovo je k dispozícii viac ako 100 režimov). V hodinkách je predinštalovaných množstvo užitočných aplikácií a ďalšie si môže používateľ nainštalovať z obchodu AppGallery bez nutnosti smartfónu.

Huawei Watch 3 | Foto: Huawei

Po jeho spárovaní cez Bluetooth môže používateľ uskutočňovať telefónne hovory s pomocou mikrofónu hodiniek. Huawei Watch 3 majú podporu mobilného pripojenia cez eSIM a s aktívnym LTE vydržia nabité až 3 dni. K dispozícii je aj extrémne úsporný režim, ktorý predĺži výdrž na 14 dní.

Huawei Watch 3 | Foto: Huawei

Huawei Watch 3 Pro

Pro verzia hodiniek sa od klasickej líši len v troch parametroch. Prvým je titánové telo so zafírovým sklom. Druhým je dlhšia výdrž batérie, ktorá pri aktívnom LTE dosahuje až 5 dni. V úspornom režime je to  21 dní. Posledným rozdielom je prítomnosť presnejšieho duálneho GPS prijímača s pásmami 1 a 5.

Huawei Watch 3 Pro | Foto: GSMArena.com

Tabuľka parametrov:

Displej 1,43 palcov, AMOLED, 466 x 466 pixelov, 1000 nitov, 60 Hz
Pamäť 2 GB RAM, 16 GB Flash ROM
Systém HarmonyOS 2.0
Konektivita LTE, Bluetooth 5.2, NFC, Wi-Fi n, duálne GPS
Batéria ?, bezdrôtové nabíjanie s výkonom 10 W
Rozmery 46.2 x 46.2 x 12.2 milimetrov / 48 x 48.6 x 14 milimetrov (Pro model)
Váha 54 gramov / 63 gramov (Pro model)

Cena a dostupnosť

Smart hodinky Huawei Watch 3 a Watch 3 Pro budú na Slovensku v predaji u maloobchodných predajcov. Model Watch 3 s čiernym remienkom bude k dispozícii za 389 eur, rovnaký model s koženým remienkom kúpite za 409 eur. Najvybavenejší Watch 3 Pro príde do predaja za odporúčanú cenu 429 eur. Predobjednávky budú spustené 1. júla, pri objednávke do 18. júla získate bezdrôtové slúchadlá FreeBuds 4i. Ak si hodinky zakúpite do 12. júla, okrem slúchadiel získate aj zľavu 20 eur z predajnej ceny. Akcia platí do vypredania zásob.

Konkurencia

Nové smart hodinky Huawei by mali súperiť s najpopulárnejšími modelmi na trhu. To znamená napríklad smart hodinky Samsung Galaxy Watch3. nedávno sa tiež na trhu objavili prvé hodinky výrobcu herných smartfónov Nubia Red Magic Watch.

Samsung Galaxy Watch3 | Foto: Redakcia

Náš tip
Uchovajte si zážitky rýchlo a pohodlne za pomoci umelej inteligencie
Disqus Comments Loading...