Huawei P10 dostáva decembrovú bezpečnostnú aktualizáciu. Prichádza aj podpora VoWifi

Obľúbený smartfón Huawei P10 dostáva decembrovú bezpečnostnú aktualizáciu, ktorá zahŕňa bezpečnostné záplaty a opravy chýb od spoločnosti Google. Aktualizácia je v súčasnosti k dispozícii už aj pre slovenských zákazníkov Huawei. Okrem týchto vylepšení prináša aktualizácia aj podporu služby VoWifi zo strany výrobcu zariadenia.

Náš tip
Huawei P10: Vydarený refresh | RECENZIA

Decembrová bezpečnostná aktualizácia a VoWifi

Nová aktualizácia pre smartfón Huawei P10 prichádza vo veľkosti 610 MB, čo rozhodne nie je málo. Uistite sa, či máte dostatok voľného priestoru na vnútornom úložisku a sťahovanie odporúčame zrealizovať pri neobmedzenom Wi-Fi pripojení. Aktualizácia prichádza pod kódovým označením VTR-L09C432B180 a takisto vyzýva majiteľov zariadení, ktorí majú záujem o novú funkciu VoWifi, aby kontaktovali svojho operátora na zistenie dostupnosti tejto služby.

Bezpečnostná aktualizácia je nemenej dôležitá ako tá systémová s novými funkciami. Napriek tomu Huawei P10 stále čaká na prípadnú aktualizáciu s novšou verziou systému vo verzii Android 8.0 Oreo. Aktuálne sa tak majitelia tohto zariadenia musia uspokojiť s kombináciou systému Android 7.0 Nougat a nadstavbou vo verzii EMUI 5.1.

Náš tip
Huawei P10: Takto hodnotíte telefón v používateľských recenziách

Náš tip
Android Duel: Huawei P10 vs. Samsung Galaxy S8
Stav pred aktualizáciou
Stav po aktualizácii

Dostali ste už decembrovú bezpečnostnú aktualizáciu na váš smartfón? Ako ste spokojný so softvérovou podporou vášho Android zariadenia? Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom :-)

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...