HMD Global, domov telefónov Nokia, slávi prvý rok

Spoločnosť HMD Global, domov telefónov Nokia, dnes slávi prvé narodeniny. Je to pôvodne startupová spoločnosť, ktorá si za posledných 12 mesiacov získala množstvo fanúšikov a vo veľkom štýle navrátila značku Nokia na svetový trh. Predstavila šesť smartfónov a päť klasických tlačidlových telefónov a aktuálne pôsobí na 80 trhoch.

Rýchlo sa rozrastajúca spoločnosť

Všetko sa začalo rozruchom na MWC 2017 v Barcelone, kde si poriadny kus pozornosti uchytila Nokia 3310 v novodobom šate. Zaujímavosťou boli tiež nové smartfóny s čistým Androidom. Živé vysielanie uvedenia Nokií sledovalo vyše milióna ľudí. HMD Global vytvorila pre dobro svojich zariadení aj strategické partnerstvá s Google, Foxconn i Zeiss.

Daruje vám späť čas

HMD Global chce teraz však fanúšikom aj niečo darovať späť – čas. Spoločnosť dnes predstavuje začiatok svojej kampane „Buď darom“, ktorej cieľ je počas sviatkov spojiť ľudí jednoduchým a zmysluplným spôsobom. Tým, že sa nenecháte rozptyľovať svojím telefónom, môžete dať svojim milovaným najväčší dar zo všetkých – neoceniteľnú osobnú pozornosť.

Záväzky a úspechy produktov

HMD Global sa snaží dodržiavať svoj záväzok dodávať čistý Android svojim smartfónom. Prihliada na tradične dobrý a kvalitný dizajn a podľa slov výrobcu je každé zariadenie vybavené troma hlavnými princípmi: účelnými technológiami, praktickým dizajnom a čistým, bezpečným a vždy aktuálnym systémom Android. Android Oreo dostáva ako prvá Nokia 8. Čistý charakter Androidu dopĺňajú funkcie ako Android Instant Apps či Background Limits.

 

 

Zdroj: Tlačová správa

Disqus Comments Loading...