Google Pixel 7 a 7 Pro na prvom živom videu

Zdroj: GSMArena.com

Nová generácia Google Pixelov by mala byť predstavená svetu už v najbližších týždňoch. Po rôznych únikoch špecifikácií a fotografií tu máme video obidvoch modelov – Google Pixel 7 a 7 Pro. Upozornil na neho portál GSMArena.

YouTuber Porovnal veľkosti nových Pixelov so staršou generáciou

Video prototypov urobil známy YouTuber Lewis Hilsenteger na svojom YouTube účte Unbox Therapy. Pretože však nemal k dispozícii plne funkčné prototypy, tak nám mohol ukázať len vzhľad smartfónov a zmerať ich rozmery pomocou posuvného meradla. Pre porovnanie, Google Pixel 6 Pro meria 163,9 x 75,9 x 8,9 milimetrov a Pixel 7 Pro má zhruba rovnakú veľkosť. Je o niečo užší, na šírku má 73,2 mm a je len o 0,1 mm tenší.

V mieste modulu fotoaparátu však majú  obidva modely rovnakú hrúbku 11,5 mm. Pixel 7 Pro má menej agresívne zužovanie okrajov displeja a jeho modul fotoaparátu a šasi majú leštený povrch, zatiaľ čo ten na Pixel 7 má skôr vzhľad eloxovaného hliníka. Menší model Pixel 7 je o niečo kratší ako predošlá generácia Pixel 6 a o niečo užší.

Viditeľne je tiež, že nové modely nemajú dvojfarebné povrchové úpravy ako predošlá generácia. Samozrejme to môže byť aj tým, že ide o prototypy. Ako sa uvádza v predchádzajúcich únikoch, Google Pixel 7 a 7 Pro sa budú dať predobjednať od 6. októbra a dostupné budú 13. októbra. Očakáva sa, že ich hlavným lákadlom bude nová generácia čipsetu Google Tensor 2.

Náš tip
WhatsApp umožní obnoviť vymazané správy
Disqus Comments Loading...