Amazfit GTS 2e a GTR 2e: Skvelá výdrž za dostupnú cenu

Spoločnosť Huami, dcérska firma spoločnosti Xiaomi v septembri predstavila novú sériu inteligentných hodiniek – Amazfit GTS 2 a Amazfit GTR 2. Začiatkom decembra dostal model GTS 2 aj svoju mini verziu a dnes spoločnosť opäť predstavila dva lacnejšie modely – Amazfit GTS 2e a GTR 2e. Tie ponúkajú dlhšiu výdrž batérie, no nemajú zabudovaný WIFI modul.

Amazfit GTS 2e

Inteligentné hodinky Amazfit GTS 2e rovnako ako ich predchodca GTS 2 prinášajú 1,65 palcový AMOLED displej, batériu s kapacitou 246 mAh a podporu pripojenia pomocou Bluetooth 5.0, NFC a GPS modulov. Rozmermi a hmotnosťou taktiež ostali rovnaké. Chýba im však zabudovaný WIFI modul a vlastné vnútorné úložisko. Bez WIFI modulu sa hodinky musia spoliehať na pripojenie smartfónu, no vďaka tomu ich batéria vydrží dlhšie nabitá – 14 dní pri bežnom používaní a až 24 dní pri minimálnom používaní.

Amazfit GTR 2e

Model Amazfit GTR 2e je opäť veľmi podobný modelu GTR 2. Oba majú kruhový 1,39 palcový AMOLED displej, podporu pripojenia Bluetooth, NFC a GPS a kapacitu batérie 471 mAh. Tak, ako aj pri modeli GTS 2e hodinkám chýba WIFI modul, vďaka čomu vydržia na jedno nabitie 14 dní pri bežnom používaní a až 45 dní pri minimálnom používaní.

Cena a dostupnosť

Amazfit GTR 2e a Amazfit GTS 2e budú stáť v Číne 799 juanov, čo je v prepočte asi 100 eur, informuje portál GSM Arena. Dostupné budú v troch farbách. Či alebo kedy budú dostupné v Európe je však otázne.

Náš tip
Recenzia Xiaomi Mi 10T Pro 5G: Na svojich súperov sa pozerá s nadhľadom | Video
Disqus Comments Loading...