MojAndroid

Tri týždne pred začiatkom platnosti novej eurotarify, ktorá reguluje ceny hovorov, sms a dát v roamingu, upravuje svoje roamingové podmienky operátor Orange. Svojim zákazníkom ponúka možnosť telefonovať, esemeskovať a surfovať od 12 centov za minútu, správu či megabajt, podmienkou je však kúpa balíka Moja Európa alebo Roaming+.

S vynoveným balíkom Moja Európa môžu zákazníci v roamingu surfovať za 12 centov/MB, čo je o polovicu nižšia cena ako regulovaná EÚ. Za takúto cenu tak môžu nielen telefonovať, prijímať hovory, posielať správy, ale už aj sťahovať dáta. Mesačný poplatok za balík Moja Európa je 2,99 eura, aktivovať sa dá zaslaním SMS správy v tvare ANO na krátke číslo 615.

Orange Moja Európa 2014

Rovnakú cenu za dáta, čiže 12 centov/MB, získajú aj zákazníci, ktorí si aktivujú balík Roaming+. S balíkom Roaming+ získajú navyše aj 30 voľných prichádzajúcich minút v roamingu. Mesačný poplatok za balík Roaming+ je 1,99 eur.

Orange roaming+ 2014

Zákazníci Orangeu nemusia riešiť ani otázku poistenia pred letnými dovolenkami. V mesačnom poplatku za roaming majú zahrnuté aj cestovné poistenie od MetLife Amslico až do výšky 40 000 eur ako extra benefit. Už v najbližších týždňoch Orange toto poistenie rozšíri z majiteľa roamingového balíka na celú jeho rodinu. Podľa operátora tak rodina na dovolenke môže ušetriť desiatky eur.

Zdroj: Orange

12.6.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+