MojAndroid

Doplnené: HTC dnes oficiálne predstavilo One M8 Ace, ktorý ponúka veľmi podobnú výbavu ako vlajková loď, je však vyrobený z plastu a obsahuje 13 Mpix fotoaparát. Zlou správou však je, že sa bude pravdepodobne predávať len v Číne. Cena oficiálne zatiaľ nebola stanovená, no ako sme už spomínali nižšie, v Číne by sa mohla pohybovať na úrovni 481 dolárov. 

HTC by už budúci týždeň malo v utorok predstaviť plastovú verziu svojej vlajkovej lode HTC One M8. Novinka má niesť názov M8 Ace Vogue a na rozdiel od svojho kovového súrodenca má byť vyrobená z plastu a obsahovať fotoaparát s rozlíšením 13 Mpix. Podstatnou zmenou má byť aj cena, ktorá sa v Číne má pohybovať na úrovni 481 dolárov, čo je v prepočte na eurá približne 365 eur.

HTC-M8-Ace-hero

Plastová verzia vlajkovej lode je vybavená výkonnejšou verziou Snapdragonu 801, ktorá môže byť taktovaná až na 2,5 GHz. Pamäť RAM dosiahla kapacitu 2 GB, pričom displej ostáva rovnaký Super LCD 3 s uhlopriečkou 5 palcov a rozlíšením Full HD. Nechýbajú tu ani reproduktory Boomsound, či predná 5 Mpix kamera., ktoré dopĺňa ešte batéria s kapacitou 2600 mAh. Vnútorná pamäť má kapacitu 16 alebo 32 GB a bude ju možné rozšíriť pomocou pamäťových kariet o ďalších 128 GB.

Novinka má byť dostupná v štyroch farebných prevedeniach, ktoré zahŕňajú biely, čierny, modrý a červený variant. Otázna ostáva dostupnosť tohto zariadenia na medzinárodnom trhu. Je totižto možné, že HTC M8 Ace Vogue bude výhradné dostupný len v Číne.

Náš tip
https://www.mojandroid.sk/2014/04/03/recenzia-htc-one-m8/

Zdroj: GSMarena

30.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+