MojAndroid

Apple si tento rok už nemôže dovoliť ignorovať trend zväčšovania displejov. Hoci v minulosti tvrdil, že veľkosť displejov na jeho smartfónoch sú pre ovládanie jednou rukou ideálne, zdá sa, že sa netešia až takej obľube. Vo svete momentálne letia mobilné zariadenia s uhlopriečkami od 4,7 do 5,5 palca a uvedomuje si to aj Apple. Preto už tento rok má predstaviť nástupcu iPhonu 5S, ktorý konečne ponúkne väčší displej. Ten by mal mať veľkosť 4,7 palca.

Ako však bude vyzerať a aký veľký bude? To nám momentálne prezrádza maketa iPhonu 6, ktorá už obletela väčšinu portálov venujúcich sa zariadeniam spoločnosti Apple. Tú porovnali aj so zariadeniami iPhone 5S a Samsung Galaxy S5. Čo do veľkosti, nie je novinka vzhľadom na displej oveľa menšia ako Galaxy S5, ktorý disponuje 5,1 palcovým zobrazovacím panelom. Má byť však výrazne tenšia. Rozmery iPhonu 6 by sa po uvedení na trh mali približovať hodnotám 135,3 x 71,9 x 6,1 mm. Pre porovnanie, Samsung Galaxy S5 meria 142 x 72,5 x 8,1 mm a iPhone 5S 123,8 x 58,6 x 7,6 mm. Samozrejme, finálny dizajn iPhonu 6 sa môže ešte meniť, takže ako bude v porovnaní s ostatnými vlajkovými loďami Androidu vyzerať

Zdroj:

5.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+