MojAndroid

Google Sheets

google sheets2 google sheets

Google tento týždeň vydal novú aplikáciu, ktorá je súčasťou produktového portfólia Google Drive. Novinka nie je ničím iným, ako editorom tabuľkových dokumentov, ktoré ste pôvodne mohli spravovať aj priamo v aplikácii Drive.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

TV Link

TV-link_2 TV link

TV Link umožňuje ovládať Samsung Smart TV alebo Bluray prehrávač priamo zo smartfónu alebo tabletu. Aplikácia poskytuje veľa funkcií, pomocou ktorých je možné spustiť prehrávanie, zapnúť Youtube video, prehliadať webové stránky a vykonávať mnohé iné činnosti.

Verzia: 1.1.91
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.91
Aktuálna cena: Zdarma

Designs 2: Photo Editor

designs2 designs

Aplikácia pre pridávanie textu, nálepiek, pozadí a efektov priamo do obrázkov. K dispozícii je 50 typov fontov, 100 pozadí, 160 rôznych nálepiek, 20 efektov a 20 rámov. Samozrejmosťou je možnosť zmeniť veľkosť a farbu písma, či jeho tieň.

Slyde – Floating App Switcher

Customizable slyde2

Aplikácia Slyde prináša na Android opäť nový spôsob ako sa prepínať medzi spustenými aplikáciami. Slyde využíva plochu na okraji displeja, ktorá po kliknutí aktivuje ikony s poslednými spustenými aplikáciami po stranách. Do vybranej aplikácie sa prepnete posunom prsta po displeji.

Verzia: 1.1
Aktuálna cena: 1,05 €
Verzia: 1.1
Aktuálna cena: 1,05 €

HD Widgets 4.0

hdw4beta

HD Widgety ponúkajú množstvo widgetov s hodinami, počasím, či prepínačmi funkcií Androidu v peknom kabátiku. Po aktualizácii na verziu 4.0 však prinášajú ešte viac vylepšené minimalistické rozhranie pre úpravu widgetov, ako aj nové štýly a nastavenia pre domovskú obrazovku. Zdokonalená bola aj predpoveď počasia, ktorá teraz ponúka predpoveď na každú hodinu a viac detailov.

Verzia: 4.3.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.3.2
Aktuálna cena: Zdarma

Solar System Scope

Solar System Scope c Solar System Scope b

Aplikácia, ktorá je mobilnou verziou stránky www.solarsystemscope.com, je vlastne 3D simuláciou slnečnej sústavy a umožňuje interaktívny pohľad na nočnú oblohu. Vybrať sa dá buď pohľad na slnečnú sústavu z nadhľadu s možnosťou viacerých nastavení (napr. schématické či realistické zobrazenie planét), alebo pohľad zo Zeme na okolitý vesmír.

Verzia: 3.0.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.7
Aktuálna cena: Zdarma

Mobile Gamepad

Aplikácia Mobile Gamepad dokáže z vášho androidu spraviť plnohodnotný gamepad pre hranie hier na Windowse, ba dokonca ponúka ešte o čosi viac ako klasický herný ovládač.

Verzia: 1.2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.0
Aktuálna cena: Zdarma

3.5.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+