MojAndroid

Populárna e-mailová aplikácia Mailbox, ktorá bola doteraz dostupná pre iOS, prichádza aj na Android a k dispozícii bude aj vo verzii pre desktop. V obchode Google Play je už dostupná v beta verzii. Rok po akvizícii Mailboxu spoločnosťou Dropbox tak aplikácia prichádza na nové platformy.

Mailbox desktop

Mailbox v desktopovej verzii

Maibox ponúka možnosti archivácie a mazania mailov swipovaním, resp. ťahom prsta, podobne ako mobilná aplikácia Gmail. Mailbox však pridáva funkciu Auto-Swipe, vďaka ktorej sa aplikácia dokáže „učiť“ podľa toho, ktoré maily používateľ archivuje alebo maže a robí túto činnosť potom automaticky. Autori tvrdia, že týmto spôsobom je možné zbaviť sa otravného spamu vo forme reklamných mailov, pri ktorých sú ľudia príliš leniví prejsť celým procesom odhlásenia z ich zasielania, alebo o tejto možnosti nevedia. Používatelia Mailboxu by tak mali dostávať menej nevyžiadanej pošty.

Mailbox-for-Android

Aplikácia je už síce na Google Play, ale zatiaľ len v beta verzii a pri vyhľadávaní sa nedá nájsť. Ak si ju chcete nainštalovať, musíte ísť na jej oficiálnu stránku a odtiaľ na Google Play, prípadne môžete kliknúť na náš widget nižšie. Maibox je jedna z najpopulárnejších mailových aplikácií pre iOS a podľa Dropboxu ju používa viac než 275 miliónov používateľov.

Zdroj: techcrunch.comphandroid.com

9.4.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+