MojAndroid

Spoločnosť HTC spustila vlastný komunitný portál už aj na Slovensku. Fanúšikovia tejto značky nájdu lokálny obsah na novej stránke HTCFans.sk alebo na Facebooku HTC Slovensko.

Vzhľadom na množstvo rozličných lokálnych aktivít v oboch krajinách sme sa rozhodli každej krajine venovať vlastný priestor,“ uviedla Claudia Petöová, country manažérka HTC na Slovensku. „Slovenskí fanúšikovia však aj naďalej budú môcť sledovať spoločný česko-slovenský portál htcfans.cz,“ dodala Petöová.

Na novom komunitnom portáli htcfans.sk sa fanúšikovia značky dozvedia všetky aktuálne novinky zo sveta HTC, ale aj mobilných technológií. HTC nezabudlo ani na používateľov Facebooku. Pre tých vznikla taktiež vlastná komunitná stránka HTC Slovensko, ktorú fanúšikovia nájdu na www.facebook.com/htcslovakia. Práve tu nájdu vždy čerstvé informácie o novinkách nielen z dielne HTC, ale aj rôzne súťaže či poradňu.

Vyhrajte novú vlajkovú loď

Spoločne so spustením nového portálu HTC odštartuje súťaž o novú vlajkovú loď, ktorá bude predstavená už 25. marca. Pre zapojenie sa musí byť súťažiaci fanúšikom Facebook stránky HTC Slovensko a vyplniť súťažný formulár na webe www.htcfans.sk. Neskôr sa budú môcť fanúšikovia na Facebooku prihlásiť na bratislavskú VIP party k príležitosti uvedenia tejto novej vlajkovej lode na trh.

—> ZAPOJIŤ SA DO SÚŤAŽE O NOVÝ HTC ONE <–

Zdroj: tlačová správa

18.3.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+