MojAndroid

Pred pár dňami sa Internetom prehnala rozmazaná fotografia, ktorá údajne zobrazovala ďalší high-end model smartfónu od spoločnosti Sony, pravdepodobne sa jedná o Sony Xperia Z2. Zariadenie na obrázku vystupuje pod označením Sirius alebo tiež aj ako model D6503. Najväčší záujem samozrejme vyvolal extrémne malý rámik okolo displeja, zrejme ešte menší než ponúka LG G2. Spoločnosť Sony by tak mohla o niečo zmenšiť fyzické rozmery celého zariadenia, čo by eventuálne ocenilo mnoho fanúšikov značky. Novinka má byť podľa informácií predstavená na veľtrhu MWC 2014.

Sony Xperia Z2

Neskôr sa objavila aj hardvérová špecifikácia pripravovaného modelu. Tento má ponúknuť 5,2-palcový Triluminos displej, čip Snapdragon 800, 3 GB pamäte RAM a vnútornú pamäť s kapacitou 16 GB. Vstavaný 20,7 MPx fotoaparát umožní nahrávať video v rozlíšení 1080p pri 60 fps, pričom správy naznačujú aj podporu pre 4K video.

Náš tip
Sony Xperia Z2 na fotografiách. Má tenší rámik

Na verejnosť sa dostalo aj niekoľko snímkov obrazovky z prototypu, ktoré ukazujú nové režimy Timeshift, Creative Effect a spomínené 4K video. Týchto sa pravdepodobne dočkajú aj majitelia smartfónov Sony Xperia Z1Sony Xperia Z1 Compact alebo Sony Xperia Z Ultra, nakoľko uvedené novinky majú byť súčasťou aktualizácie na Android 4.4.2 KitKat.

Sony-D6503-Sirius Sony-D6503-Sirius Sony-D6503-Sirius

Zdroj: phonearena

10.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+