MojAndroid

Filmový titul 300 zrejme netreba predstavovať nikomu z vás. Svojím netradičným spracovaním si získal naozaj veľké množstvo fanúšikov, ktorí sa už teraz určite tešia na jeho pokračovanie s názvom 300: Seize Your Glory, ktorého premiéra bude začiatkom marca tohto roku. Ešte mesiac si však môžete užívať hru s rovnomenným názvom, ktorá vám prinajmenšom napovie, čo vo filme môžete očakávať. Tú totižto na Obchode Play uverejnilo filmové štúdio Warner Bros.

300-seize-your-glory-1

300-seize-your-glory-2 300-seize-your-glory-3

300: Seize Your Glory je akčná hra s nádychom histórie, ktorá zaujme všetkých fanúšikov filmovej série 300. Dej sprevádza množstvo bitiek na kratšie aj dlhšie vzdialenosti a nevyhnete sa ani krvavým scénam či osobným súbojom. Hra sa odohráva na súši aj na bojových lodiach a vďaka kvalitnému podkladu je zaujímavá naozaj pre širokú škálu mobilných hráčov. Bonusom je to, že si hru môžete stiahnuť úplne bezplatne pomocou nášho odkazu nižšie a vychutnať si jej silné stránky ešte mesiac predtým, ako uvidíte samotný film, podľa ktorého bola vytvorená.

8.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+