MojAndroid

HTC ešte do konca tohto roka plánuje vydať vlastné nositeľné zariadenie, ktoré by sa na trh mohlo dostať ešte pred Vianocami. Pre Bloomberg to potvrdila predsedníčka a spoluzakladateľka HTC Cher Wangová. Tá ďalej informuje, že spoločnosť sa na vývoji inteligentných nositeľných zariadení podieľa už niekoľko rokov, snažiac sa vyriešiť problém s krátkou výdržou batérie a čitateľnosťou displeja. Žiaľ, bližšie informácie ohľadom zariadenia neprezradila.

Recenzia_HTC_Desire_300_10

Vydanie inteligentného zariadenia na ruku, pravdepodobne pôjde o hodinky, je súčasťou ozdravného plánu spoločnosti. Tej sa v minulom roku príliš nedarilo a po prvýkrát vo svojej histórii zaznamenala aj stratu. Nové nádeje však vkladá do vlajkovej lode HTC One 2 (neoficiálny názov), ale aj ďalších lacných zariadení, ktoré budú poháňať lacnejšie procesory Mediatek. Dočkať by sme sa možno mohli aj tabletu.

Náš tip
HTC Desire 310 ponúkne BlinkFeed s čistým Androidom

Taiwanská spoločnosť sa má v tomto roku viac zamerať na marketingové aktivity, ktoré doteraz nepovažovala za až tak dôležité. “Pravdu povediac, nikdy sme si nemysleli, že marketing je tak dôležitý – to nie je veľmi dobré,” povedala Wangová. V tomto roku sa teda budú doslova lámať ľady. HTC bude musieť s rozvahou rozhodnúť o tom, kam poputujú peniaze a na aké aktivity ich vynaloží najviac. Ako ale spomínala Wangová, HTC chce aby bolo o ňom počuť, a aby sa značka opäť viac dostala do povedomia ľudí. Dúfame, že sa mu to podarí.

Zdroj: androidandme

6.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+