MojAndroid

Pred niekoľkými dňami sa objavili informácie o smartfóne HTC Desire 310, ktorý bude prvým smartfónom HTC s integrovaným čipom od MediaTeku. Smartfón sa na krátky čas objavil na domovskej stránke spoločnosti a potom bol stiahnutý. Najnovší únik informácií prezrádza, že sa nebude jednať o typické zariadenie nižšej triedy. Po softvérovej stránke má totižto ponúknuť známy agregát správ BlinkFeed integrovaný do čistého Androidu.

htc-desire-310

Uniknuté snímky z HTC Desire 310 ukazujú BlinkFeed a klasický dialer či nastavenia, ktoré ponúka Android 4.2 Jelly Bean. Na obrazovke je možné dokonca vidieť aj softvérové tlačidlá, vďaka čomu môžeme predpokladať, že HTC Desire 310 bude mať mierne odlišnú stavbu než Desire 300. Samozrejme to platí len v prípade, ak sa uvedené snímky zakladajú na pravde a nie sú len podvrh. Čistý Android je predsa len neobvyklý pre zariadenia od HTC. Prekvapenie však nastoľuje aj informácia, že smartfón nebude vyrábaný spoločnosťou HTC. Produkcia je vraj čisto v rukách taiwanského ODM Compal Comm, ktorý je druhým najväčším výrobcom notebookov na svete.

Náš tip
HTC Desire 310 – Prvý HTC s Mediatek procesorom

Ak ešte nie ste oboznámení so špecifikáciou, Desire 310 ponúkne štvorjadrový procesor s taktom 1.3 GHz a väčší displej s uhlopriečkou 4,5 palca. Tento má rozlíšenie 480 x 854 px a je vsadený do tela s rozmermi 131.44 x 68.03 x 11.25 mm a hmotnosťou 140 gramov. Vnútorná pamäť má kapacitu 4 GB, pričom dostupné je rozšírenie prostredníctvom micro SD karty. Smartfón ponúkne pomerne malú kapacitu RAM o veľkosti 512 MB. Vo výbave nájdeme ešte 2000 mAh batériu, prednú VGA kameru, 5 Mpix fotoaparát a podporu pre 3G, Wi-Fi 802.11 b/g/n či Bluetooth 4.0. Podporovať má aj dve SIM kariety, ktoré umožnia telefónu komunikovať v sieti dvoch mobilných operátorov.

Zdroj: htcsource

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+