MojAndroid

Google v posledných hodinách aktualizoval niekoľko svojich aplikácií vrátane Hangouts, Drive, ale aj Máp. Aké novinky prinášajú? Nie je ich veľa, no určite potešia opravy chýb a pridanie niekoľkých funkcií. Google Mapy sa podľa oficiálneho zoznamu dočkali len opráv chýb, no prinášajú aj lepšie ponuky, či kontrolu nad nastaveniami a tým, čomu sa na ceste vyhnúť. Opravy sa nevyhli ani chatovacej aplikácii Hangouts, pri ktorej Google odstránil chybu týkajúcu sa MMS a veľkých SMS správ.

google-app-updates

Asi najzaujímavejšou aktualizáciou prešiel Google Drive, ktorý si do svojich funkcií pripísal podporu stále obľúbenejších GIF súborov. K dispozícii je aj vylepšený widget, ktorý umožňuje priamo z plochy spustiť skenovanie dokumentov. Ak na čítanie využívate aplikáciu Newsstand, u nás známu pod názvom Kiosk Google Play, tak oceníte zmeny vo vzhľade s novou možnosťou zobrazenia kariet, ale aj nástroje pre preklad textu, či widget, ktorý doteraz chýbal.

Zdroj: pocketnow

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
6.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+