MojAndroid

Olympiáda v Soči začína už zajtra, t.j. piatok 7. februára 2014. Pri tejto príležitosti sme si pre vás pripravili výber 5 najlepších aplikácií, ktoré by vám počas obdobia XXII. zimnej olympiády nemali chýbať. Ide najmä o aplikácie zobrazujúce základné informácie o olympiáde a tituly zhromažďujúce výsledky z rôznych športov. Ak však poznáte aplikáciu, ktorá v našom zozname chýba a rozhodne by ste ju ostatným čitateľom odporučili, neváhajte napísať jej názov do komentárov pod tento článok.

sochi-2014-winter-olympic-games-background

2014 Sochi Winter Games

Ruský developer Dmitry Nilsen vytvoril pekne vyzerajúcu a praktickú aplikáciu s názvom 2014 Sochi Winter Games. V tomto titule nájdete všetky dôležité informácie o olympiáde, od kalendára podujatí, cez štartovacie listiny až po výsledky jednotlivých disciplín, ktoré sú v aplikácii prehľadne zobrazené. Titul je samozrejme dostupný bezplatne, ak vás zaujal, stiahnite si ho pomocou odkazu nižšie.

2014-sochi-winter-olympics

Verzia: 3.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0
Aktuálna cena: Zdarma

Sochi 2014 WOW

Obdobne bohatú aplikáciu pri príležitosti zimnej olympiády v Soči uverejnil aj Samsung. V aplikácii nájdete informácie o podujatiach, športovcoch a výsledkoch v jednotlivých športoch a samozrejmosťou je aj prehľadná grafika a intuitívne ovládanie. Sochi 2014 WOW funguje aj na iných, ako Samsung smartfónoch a stiahnuť si ju môžete po kliknutí na nasledujúci odkaz.

sochi-wow-1 sochi-wow-2

Olympic Athletes’ Hub

Miesto, kde nájdete všetky informácie o tom, čo sa deje v olympijskej dedine a o vašich obľúbených športovcoch. Tých nájdete pomocou prehľadného rozdelenia prostredia aplikácie a zaujímavou súčasťou tohto titulu je rozhodne aj sociálna zložka, ktorá umožňuje zdieľať názory a myšlienky pomocou správ či príspevkov na nástenku.

olympic-athletes-hub-0 olympic-athletes-hub-1

Verzia: 1.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3
Aktuálna cena: Zdarma

Sochi 2014 Guide

Pokiaľ ste fanatikom do olympiády a Rusko sa chystáte navštíviť aj osobne, máme pre vás praktickú aplikáciu Sochi 2014 Guide, ktorá vám pomôže s prvými krokmi v meste Soči. V aplikácii nájdete rôzne mapy a návody na to, ako sa dostať na jednotlivé dejiská olympiády a nechýbajú ani fotografie a časový harmonogram z jednotlivých disciplín, aby ste nič dôležité nepremeškali.

sochi-2014-guide-1 sochi-2014-guide-2

Sochi 2014 Results

Od rovnakého autora pochádza aj aplikácia Sochi 2014 Results. Tá zhromažďuje informácie o výsledkoch z jednotlivých pretekov a disciplín, ktoré nájdete v pekne spracovanej a prehľadnej aplikácii. Tak ako predošlé tituly, aj tento je dostupný bezplatne a ak vás zaujal, stiahnite si ho cez widget nižšie.

sochi-results-1 sochi-results-2

Náš tip
Aplikácie pre môj Android: Majstrovstvá sveta v hokeji [3/2013]
6.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+