MojAndroid

Inteligentné hodinky Galaxy Gear od Samsungu by mohli už čoskoro mať svojho nástupcu. Podľa denníka New York Times má byť totižto nová generácia hodiniek predstavená na rovnakom podujatí ako vlajková loď Galaxy S5. To sa koná na mediálnej udalosti Samsung Unpacked na výstave MWC v Barcelone, a to už 24. februára. Na tohtoročnom MWC nebude opäť chýbať ani naša redakcia, takže sa môžete tešiť na informácie z prvej ruky.

gear-tease

Tohtoročné predstavenie kľúčových zariadení Samsungu sa už nemá konať v honosnom štýle. Juhokórejský výrobca údajne stavil na jednoduchosť. Na podujatí tak pravdepodobne vynechá rôzne divadelné či tanečné vystúpenia, a bude sa sústrediť na predstavenie funkcií a vlastností nových zariadení. Čo sa týka Galaxy S5, tak tu máme už pomerne presnú predstavu o tom, čo môžeme očakávať. O hodinkách Galaxy Gear 2 vieme toho podstatne menej. Údajne by však mali ponúknuť nový dizajn, väčšie pohodlie a aj flexibilný OLED displej zatiaľ neznámej veľkosti. Podrobné informácie sa však dozvieme už čoskoro.

5.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+