MojAndroid

Dnes ráno internetom obletela údajná fotografia smartfónu HTC One 2, inak známeho pod kódovým označením HTC M8. Táto ukazovala zadnú stranu zariadenia s dvoma fotografickými snímačmi. V neskorších večerných hodinách sa však ukázalo, že mohlo isť o podvrh. Aspoň to tvrdí riaditeľ pobočky HTC v Beneluxe. Teraz tu však máme novú dvojicu fotografií, ktorá ukazuje zariadenia z prednej strany so zapnutým displejom. Sú skutočné alebo nie? Dúfame v prvú možnosť.

 Leaked-photos-of-the-HTC-M8

Na fotografii môžete vidieť smartfón s displejom takmer bez rámika, ktorý je vsadený do hliníkového tela s dizajnom veľmi podobným HTC One. Tento by mal mať veľkosť 5″ a rozlíšenie Full HD. Ostatné špecifikácie hovoria o použití Snapdragonu 800, 2 GB pamäte RAM, či dvojici 5 Mpix ultrapixel fotoaparátov. Android vo verzii 4.4.2 má dopĺňať používateľská nadstavba Sense 6.0. Otázne stále ostáva, či bude novinka od HTC takto vyzerať aj v reáli, alebo ide len o ďalší podvrh.

Leaked-photos-of-the-HTC-M8 (1)

Zdroj: phonearena

5.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+