MojAndroid

Po troch rokoch sa Kapitán Amerika v apríli opäť dostane do kín v novom filmovom spracovaní Captain America: The Winter Soldier, kde sa Steve Rogers snaží prijať svoju úlohu v modernom svete. Tentokrát bude bojovať proti novej hrozbe z histórie, sovietskemu agentovi známemu pod prezývkou Winter Soldier. Ako je to už zvykom pri filmoch tohto rozmeru, v obchode Google Play sa objaví aj mobilná hra s rovnakým názvom, ktorá bude vytvorená samozrejme herným štúdiom Gameloft. Ten je totižto v partnerstve s Marvelom už niekoľko rokov.

Fanúšikovia sa môžu tešiť na hlavnú úlohu kapitána Amerika, čím budú viesť elitný tím SHIELD a ich prostriedky v boji proti zločincom, zapojených do zlovestného globálneho sprisahania. Hra bude koncipovaná v štýle komiku a teda ponúkne kreslenú grafiku. Dostupný bude aj multiplayer, kde môžete formovať klany a súťažiť o vyššiu pozíciu v lige. Hoci je príbeh hry originálny a na jeho vytvorení sa podieľal aj Marvel, nedočkáme sa rovnakého príbehu ako filme.

Captain America: The Winter Soldier sa dostane na Android a iOS zariadenia niekedy na konci marca. Filmové spracovanie sa dostane v niektorých európskych krajinách na plátna 26. marca a v spojených štátoch 4. apríla.

Zdroj: androidcentral

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+