MojAndroid

A je to tu! Samsung už začal s rozposielaním pozvánok na ďalšiu mediálnu udalosť Unpacked 5, na ktorej by mal byť predstavený nový smartfón Galaxy S5. Táto sa má konať v pondelok 24. februára na veľtrhu MWC v Barcelone. Tam samozrejme nebudeme chýbať ani my z redakcie MojAndroid.sk a tak sa môžete tešiť na aktuálne informácie priamo z tohto podujatia.

unpacked5

Zdá sa tak, že Samsung sa tento rok rozhodol svoju vlajkovú loď predstaviť o niečo skôr ako pominulé roky. Dôvodov môže byť niekoľko, napríklad slabšie predaje súčasného modelu Samsung Galaxy S4. Aké novinky by mohla Galaxy S5 ponúknuť sme rozoberali už v minulých článkoch, odporúčame vám prečítať aj naše vlastné zhrnutie toho, čo môžeme očakávať. Tešíte sa na Samsung Galaxy S5? :)

Zdroj: Sammobile

4.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+