MojAndroid

Niektoré nové mobilné zariadenia už neponúkajú prítomnosť fyzického modulu pre príjem FM rádia a orientujú sa na softvérové riešenia, ktoré umožňujú počúvať veľký výber rádií z celého sveta prostredníctvom Internetu. Aj v obchode Google Play však nájdeme množstvo podobných aplikácií aj slovenského pôvodu. Tou najnovšou je aplikácia Slovenské rádia RadioSCAN.sk, ktorá má vo svojej ponuke 49 slovenských rádií.

radioscan slovenske radia android radioscan slovenske radia android radioscan slovenske radia android

Aplikácia po prvom spustení zobrazí podmienky, s ktorými je potrebné súhlasiť pre pokračovanie. Potom sa na obrazovke objaví zoznam všetkých dostupných rádií spolu s logom a sloganom. Kliknutím na niektoré rádio z ponuky sa objavia všetky dostupné streamy, ktoré je možné prehrať ich stlačením. Po krátkom testovaní sme neobjavil ani jeden nefunkčný stream, pričom prenos bol stabilný vo všetkých prípadoch. Prehrávanie funguje bez problémov aj v pozadí, ak používateľ prejde na domovskú obrazovku alebo do inej aplikácie. Rádio si môžete pustiť aj napríklad pri hraní vašej obľúbenej hry.

Aplikácia Slovenské rádia RadioSCAN.sk ponúka tradičný Holo dizajn Androidu a hoci nie je práce graficky najkrajšia, svoj účel spĺňa na výbornú. Ak si aplikáciu stiahnete, naozaj dostanete to čo sľubuje. V aplikácii sa zobrazuje malý baner v zozname streamov, no vďaka tomu je zadarmo dostupná v obchode Google Play. Stiahnuť si ju môžete napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

Verzia: 3.0.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.0.4
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+