MojAndroid

ZTE na výstave CES 2014 minulý týždeň predstavil vlastný projektor poháňaný Androidom nazývaný Projector Hotspot . Do boja s konkurenciou sa však púšťa aj na poli inteligentných hodiniek, kde prichádza so zariadením BlueWatch.

Projector_Hotspot

Projector Hotspot poteší nielen priaznivcov multimédií. Koncepcia all-in-one spája funkcie Wi-Fi hotspotu a videoprojektora. Vďaka široko rozšírenému bezdrôtovému dátovému prenosu štandardu Wi-Fi tak dovoľuje streamovať video z inteligentných telefónov, tabletov alebo notebookov v reálnom čase priamo na premietacie plátno. Hot spot dokáže zdieľať pripojenie až pre osem prístrojov.Zariadenie má veľmi kompaktné rozmery a nízku hmotnosť (400g), uplatnenie tak nájde aj pri cestách na obchodné stretnutia a prezentácie. Ľahké je tiež jeho ovládanie vďaka operačnému systému Android 4.2 pomocou štvorpalcového dotykového displeja. Projektor je kompaktný a disponuje aj vstavanou 5000 mAh batériou, ktorá poslúži napríklad aj na dobíjanie mobilných zariadení.

BlueWatch nechávajú nahliadnuť do budúcnosti inteligentných hodiniek od ZTE. Koncept vďaka vstavaným snímačom dokáže analyzovať a vyhodnocovať dáta o pohybe užívateľa a spálených kalóriách počas športových aktivít. To využijú nielen vášniví bežci alebo cyklisti. BlueWatch sú prepojené s mobilným telefónom cez rozhranie Bluetooth 3.0. Užívateľ tak prostredníctvom hodiniek môže pohodlne ovládať telefonáty, fotoaparát či hudobný prehrávač, ale aj skontrolovať e-mail alebo aktivity priateľov na sociálnych sieťach.

 Blue_Watch

17.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+