MojAndroid

Spoločnosť LG pripravuje pre tento rok niekoľko noviniek, medzi inými aj LG G Pro 2 a LG G3, ktoré majú disponovať displejom s QHD (1440 x 2560) rozlíšením. Vlajková loď spoločnosti má podľa zdrojov opäť zväčšiť uhlopriečku displeja, a to až na 5,5 palca. Určite si však bude chcieť zachovať prijateľné rozmery a tak očakávajte telo takmer bez rámika okolo displeja.

LG-logo

LG G3 by údajne mohol poháňať aj vlastný procesor Odin a vo výbave by sa mal objaviť aj fotoaparát s rozlíšením 16 Mpix. Tento bude podobne ako súčasný model s 13 Mpix snímačom disponovať optickou stabilizáciou a konkurovať tak zariadeniam spoločnosti Samsung, ktoré majú tento rok použiť snímače s rovnakým rozlíšením. LG G3 má byť podľa kórejských médií predstavený 17. mája.

Kórejský výrobca plánuje aj uvedenie väčšieho modelu LG G Pro 2, ktorého displej má mať uhlopriečku 5,9 palca. Tento by mohol byť verejnosti predstavený dokonca už na konci budúceho mesiaca, a to na výstave MWC v Barcelone.

Zdroj: phonearena

17.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+