MojAndroid

Už žiadne stratené kľúče! Vďaka TEO Padlock, ktorý je možné ovládať z pohodlia vášho smartfónu, sa vám už nestane, že by ste sa nedostali tam kam potrebujete. Novinka, ktorá sa finančné prostriedky na svoju realizáciu snaží získať prostredníctvom davovo financovaných projektov na Kickstarteri, na odomknutie využíva Bluetooth a aplikáciu. Táto by mala byť dostupná pre iOS, plánuje sa však aj verzia pre Android.

teopadlock

Jeden alebo niekoľko TEO Padlockov je teda možné odomknúť alebo zamknúť priamo zo smartfónu alebo tabletu. Navyše, majiteľ zámku môže pomocou aplikácie zdieľať povolenia napríklad s rodinnými príslušníkmi alebo kolegami v práci. Nastaviť sa dá nielen prístup pre konkrétnu osobu, ale aj to, na ako dlho jej bude možnosť zámok odomknúť pridelená, a na ktorých miestach. Sledovať bude možné aj polohu zámkov a obsahovať budú aj vlastný alarm, ktorý vás na prípadne narušenie upozorní pomocou aplikácie.

teopadlock_2

Ak bude projekt na Kickstarteri úspešne zafinancovaný, tak spoločnosť plánuje začať prvé kusy rozposielať v decembri tohto roka. Najnižšia cena za jeden TEO Padlock je v predpredaji na portáli stanovená na 38 dolárov. Zakúpiť si ho môžete aj vy.

13.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+