MojAndroid

Šéfdizajnér Samsungu Chang Dong-Hoon na novoročnej párty v hoteli Shilla potvrdil, že spoločnosť nový Galaxy S5 predstaví na tohtoročnej výstave MWC v Barcelone, ktorá sa koná v dňoch 24 -27. februára Je však pravdepodobné, že túto udalosť trochu predbehne a novinku odhalí tesne pred jej začiatkom na samostatnej tlačovej konferencii.

Galaxy-S5-charging-port-sim-card-and-micros-sd-slot

Koncept Samsungu Galaxy S5

Chang tiež potvrdil, že Galaxy S5 bude vyrobený z nových materiálov a tiež to, že spoločnosť zvažuje použitie flexibilného displeja. Opäť však nastáva otázka, či nehovorí o prémiovej verzii Galaxy S5, ktorá má byť predstavená v rovnakom čase. Samsung totižto podľa dostupných informácií pripravuje aj nový prémiový model Galaxy F vyrobený z kovu. Ten by nakoniec mohol disponovať všetkými vyššie spomínanými vlastnosťami a taktiež lepším 2K displejom.

Problémom takéhoto prémiového modelu by však mala byť jeho cena, ktorá bude s veľkou pravdepodobnosťou oveľa vyššia ako pri normálnom Galaxy S5. Taktiež je možné, že bude vyrábaný len v obmedzených množstvách.

Zdroj: Sammobile

2.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+