MojAndroid

Streamovanie multimediálneho obsahu nie je žiadnou novinkou hlavne v dobe, kedy sú moderné domácnosti vybavené televíziou s bezdrôtovou konektivitou. Pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android sú dostupné aplikácie, ktoré umožňujú streamovať obsah populárnych služieb do takýchto zariadení. K najnovším patrí My Cloud Cast, ktorú vytvoril skúsený developer z fóra XDA. Aplikácia umožňuje prenos obsahu zo služieb SoundCloud, MixCloud, YouTube, Vimeo, do akéhokoľvek zariadenia s podporou štandardov UPnP/DLNA.

My Cloud Cast Android My Cloud Cast Android

Aplikácia My Cloud Cast je stále vo vývoji, no v aktuálne dostupnej verzii umožňuje vzdialené spustenie/vypnutie prehrávania multimediálneho obsahu, nastaviť hlasitosť a v niektorých prípadoch aj prenos do viacerých zariadení súčasne. Aplikáciu pritom stačí spustiť vybrať zariadenie, do ktorého chcete prenášať multimédiá a otvoriť jednu zo spomínaných služieb. Následne je potrebné stlačiť tlačidlo pre zdieľanie vybraného videa alebo skladby a zvoliť My Cloud Cast. O ostatné sa postará samotná aplikácia.

Ak vlastníte nejaké DLNA alebo UPnP zariadenie a hľadáte dobrú aplikáciu pre streamovanie, stiahnite si zadarmo aplikáciu My Cloud Cast prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

Verzia: 2.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+