MojAndroid

Na trhu sa nachádza niekoľko druhov príslušenstva, ktoré umožňuje zaznamenávať počet krokov alebo dosiahnutú vzdialenosť napríklad pri športe. Ak však nevlastníte takéto zariadenie, v obchode Google Play môžeme nájsť niekoľko aplikácií, ktoré využívajú vnútorné senzory smartfónov. Novinkou z tejto kategórie je zaujímavá aplikácia s názvom Moves, ktorá sa po úspechu na platforme iOS objavila aj na Androide.

Moves on Android Moves on Android Moves on Android

Aplikácia Moves sleduje a zaznamenáva chôdzu, jazdu na bicykli, beh a aj prípady, kedy používateľ využíva dopravný prostredok, pričom získané informácie interpretuje na obrazovke. Denne zobrazuje notifikácie a informuje o aktivite používateľa a umožňuje tiež zaznamenávanie navštívených lokalít. Aplikácia pritom nevyžaduje registráciu ani prihlásenie pri prvom spustení, stačí len stiahnuť a začať sledovať svoj deň.

Používateľské prostredie je minimalistické a zobrazuje len niekoľko prvkov. Podľa popisu v Google Play pracuje na pozadí, takže ju netreba aktívne používať, čo sa nám počas testovania potvrdilo. Avšak v niektorých prípadoch aplikácia kroky nezaznamená. Smartfóny sú výborným prostriedkom pre sledovanie aktivity počas dňa, nakoľko väčšina z nás ich má vo svojej blízkosti takmer neustále. Aplikácia Moves je na Androide dostupná zadarmo a môže sa rýchlo stať veľmi obľúbenou najmä vďaka svojmu minimalizmu.

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+