MojAndroid

Spoločnosť LG tento rok (2013) uviedla na trh niekoľko nových zariadení. Niektoré patrili do high-end triedy, iné zas do strednej a tej najnižšej. Tieto sa vzájomne neodlišovali len hardvérovou výbavou, ale aj ponúkanými softvérovými funkciami. Jednou z nich je aj tá s názvom KnockON, ktorá umožňuje prebudiť obrazovku dvojitým poklepaním na displej. Táto sa nám pri testovaní LG G2 veľmi zapáčila a sme preto veľmi radi, že už čoskoro sa jej dočkajú aj iné modely od tohto výrobcu.

KnockON

Funkcia KnockON na LG G2

LG sa pre výborné ohlasy rozhodol túto funkciu rozšíriť aj na lacnejšie modely. Konkrétne sa na ňu majú tešiť majitelia smartfónov novej L II série, medzi ktoré patrí napríklad LG Optimus L9 II, L7 II, L5 II, či L3 II. Či sa novej funkcie dočkajú všetky tieto zariadenia je zatiaľ otázne, pretože LG svoje plány viac neupresňuje. Vieme len to, že  KnockON bude pridaný niekedy v januári a to prostredníctvom OTA aktualizácie.

Zdroj: phonearena

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
30.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+