MojAndroid

Android 4.2 priniesol okrem iného aj možnosť pridávať widgety na uzamknutú plochu smartfónu či tabletu. Medzi najobľúbenejšie aplikácie, ktoré túto funkciu využívajú, patrí DashClock Widget od vývojára Romana Nurika. Umožňuje zobraziť čas, dátum, počasie, stav batérie a informácie z rôznych ďalších aplikácií. DashClock Widget po niekoľkých mesiacoch získal aktualizáciu na verziu 1.6, ktorá prináša rad nových vylepšení.

dashclock aktualizacia

Pravdepodobne najžiadanejšou zmenou je možnosť určiť prehliadnosť pozadia a taktiež farby ikon a textu widgetu. Hoci sú dostupné len dve možnosti – čierna a biela, malo by to pomôcť prispôsobiť farbu widgetu podľa vášho pozadia uzamknutej obrazovky. Tieto možnosti sú prístupné v rozšírených nastaveniach, prostredníctvom menu v hornej časti používateľského prostredia. Okrem toho sa aplikácia dočkala vylepšenia spoľahlivosti informácií o počasí a opravené boli aj chyby súvisiace s rozšíreniami Gmailu a SMS správ.

dashclock widget dashclock widget dashclock widget

V prípade, že ste DashClock Widget ešte nevyskúšali, určite mu dajte šancu a stiahnite si ho napr. prostredníctvom nášho widgetu nižšie. Aplikácia je bezplatná a vyžaduje Android 4.2 a vyšší.

Náš tip
DashClock Widget pre Lock screen v Androide 4.2 Jelly Bean

Verzia: 1.7.2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7.2
Aktuálna cena: Zdarma
30.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+