MojAndroid

Pre mobilný operačný systém Android sú dostupné rôzne to-do aplikácie, ktoré pomáhajú sprehľadniť pracovný deň a dokončiť všetky úlohy. Niekedy je však potrebné o niečo tvrdšie povzbudenie a motivácia, ktorú prináša aplikácia s názvom Get Shit Done. Aplikácia pristupuje k vašim úlohám vtipným spôsobom a ponúka veľmi pekné používateľské prostredie.

Náš tip
FWeather Widget: Neslušné, ale zábavné počasie

Get Shit Done android aplikacie

Po nainštalovaní a prvom spustení zobrazí aplikácia takmer okamžite pohľad, v ktorom je potrebné zadať úlohu pre splnenie. Spôsob zadávania je netradičný a na prvý pohľad je akoby vytrhnutý z filmov o Jamesovi Bondovi (One man, One mission, 1 hour). Zadaním novej úlohy máte totižto možnosť zadať len pohlavie, úlohu, ktorú treba splniť a čas v minútach a hodinách. Aplikácia vás potom upozorní, že veľké úlohy si môžete rozdeliť na menšie časti a ďalej si môžete vlastnoručne zadať odmenu alebo následok za splnenie/nesplnenie úlohy. Takto vás napr. v prípade splnenia úlohy upozorní, že sa máte za to patrične aj odmeniť. Počas odpočtu času sa v notifikačnej lište zobrazujú rôzne vtipné hlášky, prípadne upozornenie na prestávku.

Get Shit Done android aplikacie Get Shit Done android aplikacie Get Shit Done android aplikacie

Aplikácia je veľmi jednoduchá, no má pekné používateľské prostredie a zaujímavý, vtipne poňatý prístup k plneniu úloh. Je dostupná zadarmo, takže ju môžete bezproblémovo vyskúšať. Je však potrebné upozorniť, že sa jedná o jednoduchý nástroj, ktorý bude pre náročných používateľov nedostačujúci. Umožňuje plniť len jednu úlohu v danom čase a teda neobsahuje žiaden zoznam.

Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.6
Aktuálna cena: Zdarma

27.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+