MojAndroid

Spoločnosť HTC v tichosti zverejnila v niektorých krajinách na svojej domovskej stránke nový Android smartfón HTC Desire 400. Hardvérová špecifikácia zariadenia sa v jednotlivých obchodoch odlišuje, no hlavným spoločným faktorom je dual SIM podpora.

HTC Desire 400

HTC Desire 400 sa objavil konkrétne na ruskej a a ukrajinskej stránke výrobcu, bez akéhokoľvek predstavenia alebo oficiálnej správy, ktorá by o tom informovala. Zariadenie je podľa informácií vybavené 4,3-palcovým WVGA (800×480 pixelov) displejom, 1 GB operačnej pamäte RAM a vnútornou pamäťou o kapacite 4 GB. V ďalších parametroch sa avizované krajiny odlišujú. Ruská stránka udáva prítomnosť štvorjadrového čipu Qualcomm Snapdragon 200 s taktom 1,2 GHz, zatiaľ čo na ukrajinskom webe je uvedený 1,0 GHz dvojjadrový čip Qualcomm Snapdragon. Odlišnosti nájdeme aj v zadnom fotoaparáte. Ruský web udáva prítomnosť 8 MPx fotoaparátu, pričom ukrajinský len 5 MPx snímač. Zaujímavá je aj prítomnosť Beats Audio na ruskej stránke, čo je vzhľadom na vzťahy medzi oboma spoločnosťami nepravdepodobné.

Nie je isté, či sa jedná o model s dvoma odlišnými hardvérovými výbavami alebo len o nejaké nedorozumenie. Budeme si však musieť počkať na oficiálnu správu priamo zo spoločnosti, ktorá potvrdí hardvér a snáď odhalí aj cenovú ponuku a dostupnosť nového modelu.

Zdroj: gsmarenaHTC RuskoHTC Ukrajina

23.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+