MojAndroid

Nie je to tak dávno, čo Google na sociálnej sieti Google+ sprístupnil tzv. Autogeniálne úpravy fotografií a videa. Tieto nielenže fotografie vylepšia, ale môžu ich urobiť zábavnejšie a viac pútavé. Okrem automatických úprav je k dispozícii aj množstvo efektov, ktoré môžete ovládať priamo z webového rozhrania sociálnej siete. Aby ich však nebolo málo, Google k nim pridáva ďalšie, tentokrát s tématikou Vianoc a zimy.

twinkle

Ak teda teraz nahráte na Google+ fotografie, na ktorých sú svetielka, napríklad vianočný stromček alebo luster, tak po Autogeniálnych úpravách sa budú ligotať. Druhou zaujímavou úpravou je aj pridanie sneženia. Ak na sociálnu sieť pridáte zábery so snehom, Google automaticky doplní animáciu s poletujúcimi snehovými vločkami.

Google-Plus-Auto-Awesome-Christmas-2

Zdroj: Google+

6.12.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+