MojAndroid

Internetový gigant Google hosťoval včera udalosť  raňajky s Google+, kde predstavil niekoľko noviniek spojených s jej aplikáciou Google Hangouts a ďalšie novinky týkajúce sa sociálnej siete Google+. Na zverejnenie aplikácie Hangouts sa zatiaľ ešte čaká, no aktualizácia Android aplikácie Google+ na verziu 4.2 už vyšla a je možné si ju stiahnuť u nás zatiaľ len prostredníctvom odkazov nižšie.

Nová verzia aplikácie Google+ prináša so sebou niekoľko noviniek. Jednou z nich je skrátenie pomenovania aplikácie “G+ Fotky”, ktorá sa volá už len “Fotky”. Táto tiež získala aj novú ikonku, ktorú môžete vidieť na obrázku.

Google+ aktualizacia 42

Vybraním menu Fotky z aplikácie Google+ sa zmení ponuka a odhalia sa nové funkcie, ako Autogeniálne úpravy (Auto Awesome), Videá alebo Kôš. Okrem toho tu nájdeme aj upravenú ponuku pre zdieľanie fotografií, zmenený notifikačný panel, novú animáciu pri prezeraní fotografií, možnosť kopírovať text príspevku alebo ponuku odpovedať na komentár.

Google+ aktualizacia 42 Google+ aktualizacia 42 Google+ aktualizacia 42

Najviac hodnotnou novinkou je práve spomínané automatické zostrihanie videa a fotografií Autogeniálne úpravy. Pri videu je možné pridanie hudby alebo efektov, čo sa približuje k tomu, čo ponúka HTC vo svojom riešení Zoe. Čo je však na celej tejto novinke najlepšie, všetko zvláda automaticky. Krátku ukážku toho, ako funguje táto novinka si môžete pozrieť na videu.

Portál AndroidPolice poskytol okrem detailného zoznamu zmien aj odkazy na stiahnutie. Kryptografický podpis APK súboru zaručuje, že súbor je bezpečný pre inštaláciu a nebolo s ním manipulované žiadnym spôsobom (MD5: 7874800094d6199704782b6ef669e28d.).

Zdroj: AndroidPolice

30.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+