MojAndroid

Zahraničným redaktorom z webu Andoid Police sa do rúk dostala nová aplikácia služby YouTube vo verzii 5.3, ktorú ihneď podrobili dôkladnej analýze. Tá v kóde aplikácie odhalila niekoľko zmien, ktoré prídu k používateľom už v priebehu niekoľkých dní či týždňov. Jedná sa o novinky, ktoré rapídne zmenia náš prístup k používaniu tejto služby.

Youtube_logo-550x318-540x312

Vďaka analýze kódu redaktori zistili, že nová aplikácia YouTube odhaľuje kód spájajúci sa so službou Music Pass, čo bude špeciálna ponuka pre predplatiteľov, o ktorej sme vás infomovali v nedávnej minulosti. Tá používateľom za mesačné poplatky umožní prehrávať skladby bez reklám, uložiť video priamo do zariadenia a neskôr ho prehrať offline, či napríklad spustiť audio v pozadí systému. Prítomnosť týchto funkcií potvrdzuje aj niekoľko ikon, ktoré sa v najnovšej verzii aplikácie nachádzajú.

youtube-logo

Hoci sa prítomnosť týchto služieb nedá v tejto chvíli oficiálne potvrdiť, Google určite v YouTube chystá zásadné zmeny. Tie sa zrejme nedotknú len jeho funkcií, ale aj dizajnu a celkového spracovania aplikácie, na čo sa samozrejme tešíme. Dúfame však, že Google túto službu spustí čo najskôr aj na Slovensku, kde by o ňu mal byť záujem. Čo na to hovoríte vy? Boli by ste ochotní platiť mesačné poplatky za offline prehrávanie videí, audio na pozadí a videá bez reklám?

Odkaz na inštalačný súbor .apk > YouTube 5.3.23 [7,3 MB] <

Zdroj: AndroidPolice

28.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+