MojAndroid

Stack Rabbit

Stack Rabbit je ďalší herný titul od Disney a tvorcov Where’s My Water! pre Android zariadenia. Hra ponúka 65 levelov, v ktorých bude vašou úlohou ukradnúť zeleninu, aby ste nakŕmili mláďatá.  Nebude to však také jednoduché, pretože v tejto Puzzle hre bude na zeleninu dávať pozor strážny pes Max.

StackRabbit_2 StackRabbit

Krrish 3: The Game

Pripravte sa prežiť život superhrdinu, vykonávať úžasné kúsky a pomocou najmodernejších vychytávok a zbraní bojovať proti svojim nepriateľom. Táto bezplatná, rýchla, multiplayer akčná adventúra je určená pre všetkých fanúšikov superhrdinov.

krrish2 krrish

Parking Madness

Zažite realistické parkovanie v hre Parking Madness, ktorá prichádza so 75 levelmi, 3 typmi vozidiel, ako aj rôznymi lokáciami a dobre spracovanou 3D grafikou. Na ovládanie môžete použiť aj pohybový senzor.

parking madness2 parking madness

Verzia: 1.07
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.07
Aktuálna cena: Zdarma

Tomb Run

Nekonečná behačka Tomb Run prináša na displej vášho smartfónu až štyri rôzne postavy, za ktoré môžete hrať. V tejto rýchlej hre sa budete vyhýbať prekážkam, zbierať body a rôzne vylepšenia. Tieto sa dajú zakúpiť aj priamo v hre pomocou vnútroherných nákupov.

tomb run_2 tomb run

http://www.youtube.com/watch?v=gCypM9_yHo8

Hero Run

Aj táto hra je inšpirovaná iným populárnym titulom. Hero Run preberá viaceré prvky a princíp hry z Jetpack Joyride. Budete unikať z vezenia a pomocou dotykov na obrazovke ovládať letovú dráhu medveďa. Samozrejme počas letu sa musíte vyhýbať prekážkam a neprieteľom, či zbierať mince, za ktoré si môžete zakúpiť ďalšie vychytávky.

herorun2 herorun

Real Drum Set

Ak si chcete vyskúšať zahrať na kompletnej sade bicích, tak si potom nainštalujte aplikáciu Real Drum Set. Ponúka stovky rôznych zvukov vrátane kravského zvonca alebo tamburíny. Priamo v aplikácií môžete nahrávať vlastné hudobné kompilácie.

drumset2 drumset

Jam City

Perfektná basketbalová hra, v ktorej nechýbajú tímové zápasy a súperenie o najlepšie skóre s kamarátmi.

jamcity_2 jamcity

Verzia: 1.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.3
Aktuálna cena: Zdarma

Pro Darts 2014

Patríte ku fanúšikom šípok? Tak si nainštalujte hru Pro Darts 2014, v ktorej na vás čaká niekoľko typov tejto hry a taktiež množstvo komponentov, ktorými môžete skrášliť svoje šípky.

2darts darts

Verzia: 1.20
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.20
Aktuálna cena: Zdarma

Gizmo Rush Tractor

Pretekárska hra s chytľavým gameplayom aj grafikou. Gizmo Rush Tractor prináša na displeje vašich zariadení pekne spracované preteky s traktorom, v ktorých sa budete v danom časovom limite snažiť dostať do cieľa. V ceste vám však budú stáť rôzne prekážky.

gizmo rush tractor_2 gizmo rush tractor

Asphalt 8: Airborne

Najnovšia verzia jednej z najlepších automobilových hier pre zariadenia so systémom Android je zadarmo dostupná v obchode Google Play, cena klesla z pôvodných 0,89 €. Ak sa chcete o tejto hre dozvedieť viac neváhajte a prečítajte si našu recenziu -> Recenzia Asphalt 8: Airborne – divoká jazda a bláznivé skoky.

Asphalt-8-11 Asphalt-8-8

Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: N/A
Aktuálna cena: Zdarma

7.11.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+