MojAndroid

V obchode Google Play sa objavil nový, krvou nasiaknutý 3D masaker zombíkov s názvom Dead Effect, čím doplní dlhé zástupy hier s tématikou nemŕtvych. Túto hernú novinku by sme mohli popísať jednoduchým vzorcom – Dead Trigger + Mass EffectDead Effect. Jedná sa o FPS titul, teda používateľ ovláda postavu z pohľadu prvej osoby, ktorý sa odohráva vo vesmírnej lodi.

Príbeh hry nie je najjasnejší, no podľa všetkého sa posádke vesmírnej lode stalo niečo počas spánku v kryokomorách a všetci okrem vás sa premenili na mäsožravých a krvilačných zombíkov, ktorým sa v hlave premieta len jeden cieľ – pekne si na vás pochutnať na večeru. Po grafickej stránke je hra na výbornej úrovni a rovnako dobre je na tom aj hratelnosť. K dispozícii budete mať arzenál plný tradičných ale tiež aj technologicky vyspelejších zbraní, či klasiky v podobe luku.

Dead Effect Android hry Dead Effect Android hry Dead Effect Android hry

Pretože hra je dostupná v obchode Google Play zdarma, môžete očakávať vnútroherné nákupy. V prípade, že ste zničili všetkých zombíkov v iných hrách tohto typu, určite vyskúšajte aj Dead Effect. Titul si stiahnete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.2.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.2.1
Aktuálna cena: Zdarma
17.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+