MojAndroid

Čína je jedným z najrýchlejšie rastúcich trhov so smartfónmi na svete, v ktorom zastupuje spoločnosť Xiaomi piate miesto na rebríčku najväčších výrobcov smartfónov. Tak vysoko sa spoločnosť podarilo narásť za relatívne krátku dobu. Dva roky ubehli od vydania prvého smartfónu a dnes už máme na trhu tretiu vlajkovú loď Xiaomi Mi-3, ktorá bola včera uvedená do predpredaja. Spotrebitelia prejavili skutočne vysoký záujem, čo dokazujú informácie o vypredaní prvej várky 100 000 kusov len za 86 sekúnd. To je o 4 sekundy rýchlejšie, než Xiaomi Hongmi.

xiaomi-mi-31 (1)

V prípade, že nie ste oboznámení s modelom Xiaomi Mi3, tento je vybavený výkonným čipom nVidia Tegra 4 alebo Snapdragon 800, ktoré budú v zariadení dostupné podľa trhu, kde bude zariadenie predávané. Operačná pamäť dosahuje kapacitu 2 GB, vnútorné úložisko veľkosť 16 GB a nechýba ani silná 3050 mAh batéria, ktorú výrobca vtesnal do tela s rozmermi iba 144 × 72 × 8.1 mm a hmotnosťou 145 gramov.

Náš tip
Xiaomi Mi3 je smartfón s Tegra 4 alebo Snapdragon 800 za výbornú cenu

Zdroj: phonearena

16.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+