MojAndroid

Spoločnosť HTC len dnes predstavila nový smartfón HTC One Max a my vás už informujeme o tom, aké príslušenstvo toto zariadenie ponúkne. Reč je o špeciálnom púzdre zvanom Power Flip. Ide o jedinečné príslušenstvo, ktoré sme doteraz v mobilnom segmente ešte nevideli a jeho hlavnou funkciou už nie je len ochrana samotného tabletofónu, ale aj jeho napájanie. Púzdro Power Flip totižto obsahuje samostatnú externú batériu s kapacitou 1150 mAh, čo je zhruba 1/3 kapacity batérie umiestnenej v samotnom zariadení. Ochrana zariadenia s púzdrom Power Flip tak získava úplne nový rozmer.

htc-power-flip-1 htc-power-flip-2

Ak patríte medzi náročných používateľov a telefón cez deň vôbec nešetríte (po fyzickej alebo pracovnej stránke), púzdro Power Flip je pre vás tým pravým príslušenstvom. Po pripojení k zadnej strane využíva Power Flip piny v zadnom kryte pre priame spojenie s batériou, čím váš smartfón získava celkovo až 4450 mAh energie, čo je dostatočné množstvo pre celodennú prevádzku zariadenia, nech ste už akokoľvek nároční na dáta alebo iné funkcie. V neposlednom rade však púzdro HTC One Max aj chráni, pričom sa nemusíte báť o prednú ani zadnú stranu. Púzdro Power Flip tiež môžete využiť ako stojan, čo z tohto príslušenstva robí univerzálnu pomôcku pre každého používateľa. Cena obalu Power Flip ešte nebola stanovená, počítať sa však bude na desiatky EUR. Patríte medzi tých, ktorí si chcú HTC One Max kúpiť a nezabudnete ani na kvalitný obal?

Zdroj: AndroidCommunity

14.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+