MojAndroid

Circa nie je čítačkou RSS správ, nie je ani agregátom pre zbieranie správ, ktorých zdroje si do aplikácie pridáte sami. Aj napriek tomu však ide o zaujímavú aplikáciu, ktorá zaujme najmä používateľov, ktorým nerobí problém angličtina. Tí v aplikácii Circa nájdu dennú dávku svetových správ zo všetkých dôležitých odvetví.

circa-1

Ak sa zaujímate o dianie vo svete a angličtina vám nerobí problém, skúste aplikáciu Circa. Tá sa v Obchode Play objavila len pre niekoľkými hodinami a dostupná je už dlhšie pre iOS zariadenia. Ide o perfektne graficky spracovanú čítačku správ, ktorá ponúka intuitívne a funkcie, ktoré naozaj oceníte. Nimi je napríklad ručné prepisovanie každej uverejnenej správy redaktormi v Circa tíme, ktorí z nej spravia faktografický, krátky článok, bez zbytočných omáčok a nepodstatných informácií, aby ste sa prečítali to, čo vás zaujíma a čo je dôležité. Zaujímavou je však napríklad aj funkcia sledovania príbehu, čo znamená, že si môžete označiť príbeh, ktorý vás zaujal a neskôr si prečítať, ako sa vyvíja alebo aké novinky sa v danom prípade vyskytli. Na novinky vo vami sledovaných prípadoch môžete byť dokonca upozornení notifikáciami.

To však nie je všetko, čo Circa ponúka. V aplikácii nájdete triedenie správ podľa kategórií a tak si môžete vychutnať dávku noviniek z oblasti, ktorá vás práve zaujíma. Hoci je aplikácia určená najmä pre americký trh, veríme, že môže zaujať aj fanúšikov na Slovensku, preto neváhajte a aplikáciu vyskúšajte aj vy. Dostupná je bezplatne, stiahnuť si ju môžete pomocou nášho widgetu nižšie.

5.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+