MojAndroid

Prešovčania! Telekom Android Roadshow 2013 pokračuje a ďalšia zastávka je práve vo vašom meste. Stretneme sa túto sobotu, 21. septembra 2013, v reštaurácii Čierny Baron na ulici Masarykova 20 /ZMENA/ v hoteli Lineas (Budovateľská 14). Program začína o 10:00 a o 12:15 vás čaká prezentácia Miroslava Farkaša, produktového manažéra spoločnosti ASUS. Názov prezentácie „In search of incredible“ sľubuje neuveriteľné, lákadlom sú aj hodnotné výhry, ktoré si niektorí z vás odnesú. Okrem toho sa môžete osobne zoznámiť s najnovšími Androidovými „hračkami“ od ASUSu, vrátane dlho očakávanej novej generácie tabletu Nexus 7 a najnovších MeMO Padov. Vstup na akciu je zdarma, registrovať sa môžete na stránke AndroidRoadshow.sk, kde nájdete aj kompletný program.

Náš tip
[Program] Telekom Android Roadshow 2013 v Prešove

Nexus 7

ASUS Nexus 7 Android Roadshow

Nexus 7 je poháňaný štvorjadrovým procesorom Qualcomm® Snapdragon® S4 Pro. Spoločne s operačnou pamäťou 2GB RAM poskytuje výborný výkon a vynikajúci zážitok z mobilného hrania pri zachovaní až 10 hodinovej výdrže batérie.

Vďaka jasnému, 7-palcovému Full HD displeju s viac ako 2,3 miliónmi pixelov a 323ppi (pixels-per-inch, počet pixelov na palec), ponúka nový Nexus 7 výnimočnú kvalitu obrazu v aplikáciách a hrách. Technológia ASUS TruVivid vylepšuje ostrosť a jas displeja,  IPS panel zabezpečuje široké, 178-stupňové pozorovacie uhly. Technológia Corning® Glass odolá škrabancom a telo nového Nexusu 7 je aj napriek robustnosti hrubé iba 8,65 mm a váži 290 g. Vďaka tomu sa nový tablet lepšie prenáša ako bežná brožovaná kniha.

ASUS MeMO Pad HD 7

ASUS MeMO Pad HD 7 Android Roadshow

ASUS MeMO Pad HD 7 má štvorjadrový procesor a 1GB RAM operačnej pamäte, čo zabezpečuje plynulý beh aplikácií všetkých druhov. 7-palcový displej s rozlíšením 1280 x 800 poskytuje jasný a ostrý text i obrázky, technológia IPS zabezpečuje presné a živé farby so 170-stupňovými pozorovacími uhlami. MeMO Pad HD 7 je taktiež vybavený kvalitnými stereo reproduktormi a vylepšeným zvukom vďaka technológii ASUS SonicMaster.

ASUS Fonepad

ASUS Fonepad  Android Roadshow

Fonepad je zariadenie s podporou 3G telefonovania a mobilného internetu, ktoré disponuje všetkými funkciami inteligentného telefónu v tele 7-palcového tabletu. Vybavený novým procesorom Intel® Atom™ Z2420 a operačným systémom Android 4.1, Fonepad™ zaujme aj jasným HD displejom s IPS technológiou, širokými pozorovacími uhlami a výbornou ostrosťou obrazu.

ASUS PadFone2

ASUS Fonepad 2 Android Roadshow

PadFone 2 predstavuje kombináciu inteligentného Android telefónu a dokovateľného tabletu, ktorá ponúka ultimátnu mobilnú flexibilitu. PadFone 2 disponuje výkonným štvorjadrovým procesorom, podporou LTE sietí a tabletom s úplne novým dizajnom. PadFone 2 je plnohodnotný 4,7-palcový Android telefón s bezkonkurenčnými technickými špecifikáciami. V kombinácii s dokovacou PadFone 2 stanicou sa z neho stáva plne vybavený 10,1-palcový tablet, pričom aplikácie sú optimalizované pre režim tabletu aj telefónu a okamžite sa prispôsobujú veľkosti obrazovky.

ASUS MeMO Pad FHD 10

ASUS MeMo Pad FHD 10  Android Roadshow

ASUS MeMO Pad FHD 10 využíva nový procesor Intel® Atom Z2560 s frekvenciou 1,6 GHz a Full HD IPS displej s rozlíšením 1920 x 1200, ktorý ponúka 178-stupňové pozorovacie uhly a kvalitný obraz. MeMO Pad FHD 10 je vybavený stereo reproduktormi, technológiou SonicMaster a je ideálny na multimediálnu zábavu, sledovanie Full HD videa a hranie hier.

ASUS MeMO Pad ME302KL

ASUS MeMO Pad ME302KL  Android Roadshow

Nová generácia 10-palcového MeMO Padu prináša vylepšenie vo forme štvorjadrového procesora Qualcomm Snapdragon S4 Pro s frekvenciou 1,5 GHz a zabudovaného 3G modemu. Vďaka tomu môžete byť neustále online, aj keď nemáte k dispozícii Wi-Fi sieť. ASUS MeMO Pad ME302KL má rozlíšenie 1920 × 1200 a výbornú kvalitu displeja zabezpečuje technológia IPS.

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+