MojAndroid

Logických puzzle hier nie je v našich Android zariadeniach nikdy dosť a preto si dnes predstavíme novú hru s názvom Telekinesis, ktorá potrápi naše mozgové závity. Vašou úlohou bude pomôcť Vincentovi v obchode s TV. Keď príde do predajne nová várka televízorov, Vincent ich potrebuje dať na požadované miesto, čo môže byť fyzicky náročné. Našťastie má jednu výnimočnú schopnosť – dokáže pohybovať predmetmi silou mysle!

Telekinesis Logická puzzle hra Telekinesis Logická puzzle hra Telekinesis Logická puzzle hra

Po spustení hry odporúčame spustiť návod pre hranie tlačidlom “Help”, kde vám budú vysvetlené herné princípy. Cieľom je, ako už bolo uvedené, umiestniť všetky televízory na vyznačené miesto. Vincent dokáže svojou silou priťahovať alebo odsúvať TV z danej pozície, pričom tlačidlo pre prepínanie medzi príťažlivou a odpudivou silou sa nachádza vo vrchnej časti aplikácie. Po úspešnom zdolaní hádanky sa presuniete do ďalšieho kola, ktoré bude o niečo náročnejšie. V hre sú dostupné 3 úrovne obtiažnosti a až 1500 úrovní, takže Telekinesis vaše hlavy zamestná na hodnú chvíľu.

Telekinesis je v obchode Google Play dostupná v dvoch verziách. Za prvú nezaplatíte ani cent, no nachádzajú sa v nej reklamy, ktoré však nie sú až také nepríjemné. Platená verzia tieto reklamy odstraňuje a stojí 0,74 €. Stiahnuť si ju môžete kliknutím na tento odkaz.

17.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+