MojAndroid

Ako technicky zdatní používatelia systému Android ste už určite skúšali rôzne ROM, widgety, launcher-e, alebo iné aplikácie, ktoré menia čistý Android nielen po grafickej, ale aj funkčnej stránke. V tejto súvislosti ste sa možno stretli so stránkou MyColorScreen, ktorá ponúka neskutočne veľké množstvo rôznych tém, ako aj návodov na ich aplikovanie. Zmena prostredia je však zdĺhavou a niekedy aj náročnou záležitosťou, čo si uvedomili aj autori stránky a preto sa rozhodli vytvoriť Android aplikáciu, ktorá by celý tento proces automatizovala. Aplikácia má názov Themer a hoci nie je momentálne dostupná k stiahnutiu, používatelia sa môžu prihlásiť do obmedzeného beta testovania, ktoré sa čoskoro spustí.

Themer

Autori aplikácie tiež zverejnili video, podľa ktorého bude celý proces zmeny prostredia otázkou jedného stlačenia tlačidla. Podobné riešenia sme už na trhu mohli vidieť, no sme zvedaví, ako sa Themer odlíši a či naozaj ponúkne takú jednoduchú zmenu témy. Nižšie nájdete video, ktoré prezentuje aplikáciu. Ak by ste mali záujem zapojiť sa do beta testovania, na domovskej stránke stačí zadať svoj e-mail a autori vás v budúcnosti budú kontaktovať.

Zdroj: phandroid

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+