MojAndroid

Fotomobil od čínskej spoločnosti Oppo sa v správach a uniknutých informáciach začína objavovať čoraz častejšie. Najnovšie unikli prvé fotografie zariadenia, ktoré nám dávajú predstavu o tom, ako bude vyzerať v skutočnosti. Na snímkoch bola zachytená predná strana a boky zariadenia.

oppo-n1-lens-leak-2-540x360

Oppo N1 má ponúknuť výbavu v podobe štvorjadrového procesora Snapdragon 800, 2GB RAM a 5 palcového Full HD displeja. Zaujímavejším má byť však samotný fotoaparát, ktorý má konkurovať zariadeniami renomovaných výrobcov, ako Nokia a Samsung. Snímač použitý v Oppo N1 má totižto excelovať v nočných fotografiách a disponovať má rozlíšením 12 alebo až 16 Mpix, či xenónovým bleskom.

oppo-n1-lens-leak-1-540x360

Ohľadom dizajnu nemáme k zariadeniu až tak čo povedať. Svojimi krivkami nijako nevybočuje zo zaužívaného štandardu, no musíme povedať, že vyzerá dobre. N1 má však ponúknuť podľa nedávnych upútavok aj ovládanie zo zadnej strany, podobne ako LG G2. Táto však nebola objektívom fotoaparátu zachytená. Predstavenie Oppo N1 sa očakáva v septembri.

Photos-of-the-OppoN1

Zdroj: phonearena

26.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+