MojAndroid

Čínska spoločnosť Oppo na sociálnej sieti Twitter oficiálne potvrdila existenciu fotomobilu Oppo N1. Novinka, ktorá má konkurovať zariadeniam, ako Nokia Lumia 1020, či Samsung Galaxy S4 Zoom, má byť odhalená už v septembri. Disponovať má 13 Mpix Owl snímačom, ktorý má poskytnúť výborný výkon pri vytváraní snímkov v horších svetelných podmienkach. Dopomôcť mu má v tom aj prítomnosť xenónového blesku. Okrem ceny, ktorá sa má pohybovať na úrovni 480$, však zatiaľ o tomto zariadení nevieme veľa podrobností.

Oppo-N1-N-Lens-phone-goes-official

Súdiac podľa súčasnej vlajkovej lode Oppo Find 5, očakávame prítomnosť displeja s Full HD rozlíšením a výkonný štvorjadrový procesor. Čo nás však bude pri tomto modeli zaujímať najviac bude kvalita snímkov, ktoré dokáže vytvoriť. Na to,ako si bude Oppo N1 počínať v reálnych podmienkach a v porovnaní s konkurenciou, si však musíme ešte chvíľu počkať.

Zdroj: phonearena

20.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+