MojAndroid

Pred niekoľkými dňami sme vás informovali o snahe spoločnosti Samsung vydať ďalší Android smartfón s výklopným displejom, tzv. “vyklápačku”, ktorá by mala byť určená tentokrát pre kórejský trh. Zdá sa, že juhokórejský výrobca to myslí vážne, nakoľko dnes sa objavili uniknuté fotografie véčka s názvom Samsung Galaxy Folder, ktorý je vybavený dvojicou displejov a systémom Android.

Galaxy folder

Galaxy Folder získal modelové označenie SHV-E400K/SHV-400S a ponúka podobný dizajn s minuloročným modelom SCH-W2013. Podľa informácii, smartfón bude vybavený čipom Snapdragon 400, taktovaným na 1,7 GHz, ktorému ba mala sekundovať operačná pamäť RAM s kapacitou 2 GB. Oba displeje majú veľkosť 3,5-palcov a ponúkajú rozlíšenie 800×480 pixelov. Batéria by mala mať kapacitu 1820 mAh a zariadenie príde s predinštalovaným Androidom 4.2.2 Jelly Bean.

Galaxy Folder nie je rovnaký model, ako vyklápačka, ktorú sme vám pospisovali v minulom týždni. Smartfón s označením “Hennessy” má modelové ozačenie SCH-W789 a ponúka slabšie hardvérové vybavenie. Galaxy Folder by mohol byť však určený pre kórejský trh, narozdiel od Hennessy, ktorý sa objaví len v číne. Nižšie si môžete pozrieť fotografie pripravovaného modelu.

Náš tip
Samsung Hennessy: Štvorjadrová vyklápačka s Androidom

Zdroj: androidcommunity 

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+